2016-02-14 14:28:45• hírek • Kocsis Zoltán

Fokozott rendőri jelenlét a megyében – tetten érték a betörőt Szatmárhegyen

A megszokottnál nagyobb számú rendőr vigyáz a rendre és a biztonságra ezen a hétvégén Szatmár megyében. A hétvége első felében meghaladta a kétszázat a kiszabott bírságok száma és több ezer lej értékű vagyontárgyat is lefoglaltak. Szatmárhegyen tetten értek egy betörőt is.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint február második hétvégéjén a közlekedési, közrendért felelős és a bűnügyi osztály 99 rendőre teljesít szolgálatot a megye teljes területén. A fokozott aktivitásnak már az első nap után látványosak az eredményei: öt büntetőjogi eljárást indítottak és 245 bírságot szabtak ki - ebből 198-at a közutakon.

A kiszabott bírságok összértéke 64.032 lej, emellett a hatóság 2700 lej értékű vagyontárgyat is lefoglalt.

A rendőrség elfogta azt a M. Adriant is, akit korábban a kolozsvári törvényszék okirat-hamisítás és hamis okiratok használata miatt szabadságvesztésre ítélt. A 35 éves avasújfalui férfi öt évet tölthet a rácsok mögött.

A rendőri jelenlét leglátványosabb eredményét Szatmárhegyen tudják felmutatni, ahol a hatóság egy betörőt ért tetten szombat este, kevéssel éjfél előtt. A 40 éves R. Daniel már elhárította a fémrács okozta akadályt és az ablakot is betörte, amikor a rendőrök tetten érték.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: