2018-12-24 07:06:19• hírek • Blikk.hu

Ünnepi készülődés: a hazai sztárok is óriási izgalmakkal várják idén a szentestét

A hazai sztárok is óriási izgalmakkal várták idén a szentestét, sokan bokros teendőik ellenére már jó előre feldíszítették a fát.

A Blikk három híresség ünnepi készülődésébe pillanthatott be, Demcsák Zsuzsa, Pál Dénes és Cooky árult el részleteket a karácsonyukról és a menükről.

 

Demcsák Zsuzsa mindent feldíszít

 

Demcsák Zsuzsa imádja extrém mennyiségű díszekkel ellátni otthonát az ünnepek előtt. A ház és a fa feldíszítésében a gyermekei segítettek, akik könnyedén kiszedik édesanyjukból, hogy mire számíthatnak szenteste, ugyanis Zsuzsa nem tud titkot tartani, ha ajándékokról van szó.

 

"Nálunk a karácsonyi készülődés mindig egy pici őrülettel jár, persze a legjobb értelemben. A ház igazi hollywoodi, csillogós stílusba öltözik, minden tele van aranyszarvasokkal, aranyporral, aranygirlandokkal – kezdte a Blikknek a műsorvezető.

 

"A díszítésben természetesen a gyermekeim – leginkább a lányom – is aktívan részt vesznek. Tamara nagyon élvezi az egész felhajtást, és az idei díszítés nagy része az ő munkáját dicséri – mondta büszkén Demcsák Zsuzsa, aki elárult egy titkot is.

 

A cikk folytatásáért kattintson a következő hivatkozásra: Sztárok karácsonya a Blikk.hu-n

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: