2012-12-04 16:50:55• hírek • x

Ünnepi kedvezmények az Imago Shopban!



Ide betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakások, szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen mennyiségű ajtó behozatalára képesek.

Most, ünnepek közeledtével számos kihagyhatatlan akció is várja a bolt vásárlóit! Például, ha év végéig rendeli meg beltéri ajtóit garantált 10 százalék, de akár 15 százalék kedvezményben is részesülhet a rendelés értékének nagysága függvényében.

Az Imago Shopban kiváló minőségű bejárati ajtók bő felhozatala várja az építkezőket és felújítókat egyaránt, ezek közül a minőségi Baron Lux belső, biztonsági zárral ellátott vasajtókat kizárólag itt kaphatja meg. Az említett termékcsalád legújabb és klasszikus modelljei év végéig akár 100-150 lejjel olcsóbban is beszerezhetőek.

Mint köztudott ezek az ajtók a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. A kínálat klasszikus modelleket és designosabb, modernebb darabokat egyaránt tartalmaz: a vásárló ezentúl a megszokottól eltérő mintázatú vasajtókat is választhat. A különlegesebb darabok sajátosságai közé tartozik a forradalmian új konstrukció és az új lakóházakra jellemző modern stílusú mintavilág.

Ha nem hagyná ki az Imago Shop karácsonyi akcióit, de az ünnepi készülődések között nem jut idő az ajtók cseréjére, akkor az üzletvezetők szívesen elraktározzák a kiválasztott modellt, illetve modelleket.

Térjen be az Imago Shopba, ahol most ingyenes házhoz szállítást biztosítanak és minden ajtóhoz ajándék kilincs jár!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: