2017-11-18 14:15:14• hírek • Oszkó Viktória

Ünnepi hangulatot idéztek meg a kifutón a Beauty Days második napján

November 17-én, pénteken este 18:30-tól divatbemutatót tekinthettek meg az érdeklődők a szatmárnémeti Iparosotthonban.

 

Az ötödik alkalommal megszervezett Beauty Days november 16-19. között a Szatmárnémeti Iparosotthonban zajlik, a program pedig igazi csemegét ígér mindazon szakemberek és érdeklődők számára, akiknek szenvedélyük az esztétikum. Ismert hazai és nemzetközi szakemberek is a meghívottak között vannak, így a szatmárnémetieknek kiváló lehetőségük adódik arra, hogy technikáikat tökéletesítsék, de arra is, hogy kapcsolatba kerüljenek a szakma új irányzataival és irányvonalaival.

 

17-én este a smink szeminárium után keződött a divatbemutató, amelyet ingyenesen meg lehetett tekinteni. A bemutatót az Iparosotthon emeleti nagytermében tartották, ahol széles kifutót alakítottak ki a felvonuló modelleknek.


Ez volt az első alkalom, hogy a Beauty Days rendezvény kifutóján a Fashion’s Night Out TRUST models – model management tehetségei mutatták be szatmárnémeti tervezők munkáit. A bemutató fő témája a karácsony volt, illetve az ünnepi hangulat. Ennek megfelően az ünnepet idéző zene, smink, frizura, színes ruházat és kiegészítők repítették előre az időben a résztvevőket – egyenesen a karácsonyi ajándékbontás varázslatos pillanatáig.

 

Az esemény érdekessége az volt, hogy csak szatmári designerek vonultatták fel kollekcióikat, közülük többek között Merkli Evelin munkája volt igen kiemelkedő, aki fiatalkora ellenére nagyon tehetséges és ígéretes tervező. Evelin Temesváron tanult, de Shanghaiban is szerzett tapasztalatot a divat világában, amit most Szatmárnémetiben kamatoztat – a városban alkot megrendelésre személyreszabott darabokat. 

 

Nem mehetünk el szó nélkül Popa Zsolt munkássága mellett sem. Az ő kollekciója egy igazán modern vonalat mutatott be: trendi, merész, nagyvilági vonalak jellemezték a ruhákat. A tervező között volt még Mirela Ciora-Corcoșa, Cristina Muresan és Raluca Mureşan is, akik hasonlóan emeltek az este színvonalán. 

 

Az este után egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy Szatmárnémeti tehetségekben gazdag város. Olyan fiatalok élnek és munkálkodnak itt, akikre mindenki büszke lehet, hiszen világszerte elviszik a város jó hírét. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: