2012-12-19 18:02:50• hírek • Póti Orsolya

Ünnepi hangulat a Kölcseyben

Meghitt, ünnepi hangulat költözött a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium falai közé: diákok és tanárok az ünnepvárók után különféle műsorral köszöntik a karácsonyt.

A vakációt megelőző héten számos rendezvény zajlik a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban. Az utolsó ünnepváró - az előkészítősök számára szervezett foglalkozások - után kezdetét vették az ünnepi műsorok, melyek többsége a tanintézmény dísztermében zajlik.

December 19-én, szerda délben az angol, a román és a magyar katedra közös műsorára került sor a X. és XI. osztályos diákok, illetve Boghean Daniela, Peleski Panna és Barabás Tünde tanárnők szervezésében.

A diákok előadásban karácsonyi dalok hangzottak el román, angol majd magyar nyelven, végül Orbán Emőke angoltanárnő rendezésében mutattak be angol nyelvű bábelőadást.

„A bábdarab rendezésébe a X. A és a X. C osztályos diákok, azaz összesen 24 diák kapcsolódott be az elmúlt hónap folyamán. A tanulók készítették a bábfigurákat, a díszletet és az angol darabot szerda délután magyarul is előadják kisdiákjainknak" - mondta el Orbán Emőke a Szatmár.ro-nak.

Ugyancsak szerda délután mutattak be pásztorjátékot a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumhoz tartozó óvodában és szintén szerdán 17 órától került sor újabb ünnepi műsorra a főgimnáziumban. December 20-án, csütörtök este 17 órától az V. osztályos diákok műsorára várják szeretettel a meghívottakat és minden kedves érdeklődőt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: