2015-06-17 16:04:21• hírek • Szatmár.ro

Ünnepi gálával búcsúztatja az évadot a Harag György Társulat

Vidám gálaműsorral zárja az idei színházi évadot a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata június 25-én, csütörtökön, 19 órától a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében.

Az ünnepi műsor rendezője Bessenyei István, fellépnek a társulat művészei, akik vidám jelenetekkel, versekkel, duettben és szólóban előadott énekszámokkal, táncokkal szórakoztatják majd a közönséget. Szintén a gála keretében kerülnek átadásra az idei évad szakmai elismerései és közönségdíjai, amelyekkel a nézők és a társulat szavazatai, illetve a társulat művészeti tanácsának döntése alapján díjazzák a 2014/15-ben kiemelkedő művészi munkát végző színészeket.

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is sor kerül majd az évadot lezáró gálát követően a megszokott kötetlen beszélgetésre, közvetlen találkozásra a színészekkel. A társulat zsíros kenyérrel és borral kedveskedik minden résztvevőnek. A zsíroskenyér-vacsorára a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának előcsarnokában kerül sor.

A gálára jegyek már kaphatók a színház Horea úti jegypénztárában, 20 lejes egységáron, hétköznap 10 és 17 óra között, vagy előadások előtt egy órával a művelődési ház előterében; bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

Most jegyet nyerhetsz az Évadzáró Gálára

A Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán három darab egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a gálaműsorra. Válaszolj a kérdésre - Ki a rendezője az idei Évadzáró Gálának? -, a helyes választ pedig küldd el neveddel és telefonszámoddal a jatek@szatmar.ro e-mailcímre. Június 24-én délben sorsolunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: