2019-11-29 19:48:32• hírek • Bajnai Botond

Ünnepi fényárba borult Szatmárnémeti

Pénteken délután fényárba borult Szatmárnémeti városközpontja: kigyúltak az ünnepi fények. A jeles eseményre sokan gyűltek össze, valóságos tömeg lepte el a régi-, és újközpont tereit.

Idén sem panaszkodhatnak a szatmáriak, meseszép ünnepi dekorációt kapott a város, pénteken 18 órakor pedig nagy csinnadratta közepette felkapcsolták az ünnepi fényeket is.
 

Már a meghirdetett időpontot megelőző legalább fél órában nagy volt a nyüzsgés a régi központban, a Pannónia szállóval szemben felállított hatalmas fenyőhöz várták Kereskényi Gábor polgármestert, hogy pontban délután 6 órakor felkapcsolja a díszkivilágítást.
Amíg a sokaság várakozott, addig Cserey Csaba és az ADV Percussion Band fokozta a hangulatot: a három dobost két maskarás, gólyalábas is kísérte, a gyerekek csak ámultak a jelenségen.

A fények pontban 18 órakor kigyúltak, a gyerekek és nem csak, üdvrivalgással fogadták a pompás díszletet.
 

Kereskényi Gábor polgármester a Szatmár.ro-nak a helyszínen elmondta, igyekeztek idén is, az előző évekhez hasonlóan illően feldíszíteni a várost, december 1-jétől pedig a korcsolyapálya is működni fog, bízik benne, mindenki kedvét leli idén is a város szépségében.
 

A fények felkapcsolását követően még órákon át nagy volt a nyüzsgés a városközpontban, sokan családostól járták körbe a központi park és a Coposu sétány legpompásabb helyszíneit. Ezzel egyidőben megnyitotta a kapuit a karácsonyi vásár is, a kézművesek a Coposun sétányon felállított házikóikhoz várják a járókelőket.





































 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: