2019-06-12 12:39:44• hírek • közlemény

Ünnepi Gálával és díjkiosztással zárul az évad

Gálaműsorral zárja a színházi évadot a Harag György Társulat: június 22-én, szombaton 18 órai kezdettel a szatmári közönség bérletszünetben láthatja az egyéni műsorszámokból, dalokból, rövid jelenetekből varieté-szerűen összeállított produkciót, 23-án vasárnap 19 órától pedig a Tasnádi Kulturális Központban zárja az évadot a társulat a Nóti Károly bérletesek társaságában.

A műsort, melyben a társulat minden tagja színpadra lép, musical- és operettrészletek, vidám jelenetek, szavalat és tánc is színesíti. Most is a gála keretében adják át a közönségdíjakat, illetve a társulat és a művészeti tanács belső, szakmai díjait is az érintett művészeknek, a háttérszemélyzet legjobban teljesítő munkatársainak, illetve a közönség egy erre érdemesült tagjának is.


A gála rendezője a társulat művészeti igazgatója, Bessenyei Gedő István. A gála után a társulat ezúttal is zsíroskenyér-vacsorára, koccintásra és kötetlen beszélgetésre invitálja nézőit a színház előcsarnokába.


Az Északi Színházban tartott gálaműsorra jegyek a színház Horea utcai jegyirodájában kaphatók minden hétköznap 10 és 17 óra, szombatonként pedig 10 és 13 óra között, illetve előadás előtt egy órával a helyszínen. További tájékoztatásért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

 
Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: