2009-03-25 16:08:50• hírek • Szatmár.ro

Ünnepelt a Rendőrség

A keddi Nyílt Nap után szerdán ünnepi gyűléssel folytatódtak a rendőrség 187. születésnapjára meghirdetett rendezvények.

A szatmárnémeti filharmónia zsúfolásig megtelt a rendőrség alkalmazottaival, a közintézmények és a média képviselőivel. Elsőként a Szatmár Megyei Rendőrkapitányság vezetője, Ioan Liviu Taut üdvözölte az egybegyűlteket és a meghívottakat, többek közt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőrfőkapitányság képviselőit.

A további felszólalásokban felolvasták a belügyminiszter, Dan Nica, valamint az Országos Rendőrfőkapitány Petre Toba üzenetét is. Mindnyájan igyekeztek kiemelni, a legfontosabb szempont, hogy ne veszítsék el a lakosság beléjük vetett bizalmát, és véghezvigyék az Európai Unió által megkövetelt modernizálási és reform-folyamatokat.

Szepesi István dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője baráti üdvözletét adta át a Szatmár megyei kollégáknak. Történelmi kapcsolat a mienk- hangsúlyozta ki Szepesi - mert az épp aktuális kormányoktól függetlenül mindig szakmai alapokon működünk együtt nap mint nap. Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke köszöntőjében kiemelte a Román Rendőség megújulásának fontosságát, a biztonságot és normalitást amit a rendőrség a mindennapokban nyújtani tud, és pozitívan szólt a szomszédos magyarországi megyével közös projektről.

Ezután több mint 150 rendőr előléptetésére került sor, valamint kiosztották a rendőrségi sportvetélkedőkön elnyert kupákat. Az ünnepi eseményt zenés műsorokkal tarkítva tették felejthetetlenné a jelenlevők számára.

Szepesi István dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője baráti üdvözletét adta át

A Román Rendőrség 187 éve alakult.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: