2017-02-02 08:30:17• hírek • Szatmár.ro

Ünnepelt a Hám János Teológiai Líceum közössége

Feltűzték az iskola végzőseire a búcsúzás első lépéseként a szalagot.

Megtelt a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum díszterme szerda délután: ekkor tartották az iskola szalagtűző ünnepségét. A XI. osztályos diákok búcsúztak rövid műsorral a XII. A és XII. B tanulóitól. De az igazi búcsúig még sok van, a nagyok előtt pedig még egy nagy megmérettetés is áll.

"A szalag jelzést ad arról, hogy ti vagytok a legnagyobbak az iskolában, hogy gyermekből lassan felnőtté értetek, hogy szüleitek gondoskodásának és tanáraitok munkájának eredményeként az iskola végzős diákjaiból egyetemek, főiskolák hallgatóivá váltok. Ugyanakkor a szalag összeköt titeket egymással, tanáraitokkal, kedves osztályfőnökeitekkel, az iskolával, a templommal, mert egy szellemiséget jelképez. Próbáljatok úgy élni, hogy hűek maradjatok iskolánk jelmondatához, másokért élő emberekké váljatok. Ez a szalag is valamikor egyetlen darabból állt, jelképezve a kötelékeket közöttetek, melyek az évek során létrejöttek" - búcsúztak az iskolaközösség nevében a műsorvezetők a végzősöktől, majd kívántak sok sikert és kellő bölcsességet a közelgő megmérettetésekhez.

Előbb a XII. A diákjaira került fel a szalag: Ádámkó István Csaba, az iskola igazgatója tűzte fel a humán-teológia osztály legeredményesebb diákjának, Fábián Árminnak, illetve az osztályfőnöknek, Czier Andreának a szalagot.



Ezt követően az igazgató feltűzte a szalagot a természettudományok osztály legeredményesebb diákjának, Schefler Barnának, illetve az osztályfőnöknőnek, Gózner Enikőnek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: