2018-03-27 12:11:39• hírek • közlemény

Ünnepeljük idén is együtt a magyar költészetet!

Csatlakozz a Harag György Társulat tagjaihoz!

Mondd el, vagy olvasd fel a számodra legkedvesebb versedet, verseidet! A saját verseket kiemelt örömmel fogadjuk. Ha pedig nem szívesen állsz ki emberek elé, akkor csak gyere el, és hallgasd a többieket, szeretettel várunk! A költői ízek kóstolása ezúttal sem marad el.

Idén még több interaktív programmal készülünk! Ennek jegyében 4 FŐS CSAPATOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK – alsó korhatár 14 év – 18:00 órakor kezdődő „lírai hangvételű” interaktív kvízjátékunkra. Figyelem, a hangsúly a játékon van, előzetes felkészülés nem szükséges! :)
(Jelige: „Semmi pánik, nincs itt krízis, lesz jó móka, és lesz kvíz is”)  
 
Beszélgessünk, hallgassunk zenét, és legyünk együtt! Versmondásra, versolvasásra előzetesen lehet jelentkezni bárkinek, bármely korosztályból,
egy vagy több szabadon választott, magyar verssel április 5-ig, a szeretemaverset@gmail.com e-mail címen, és a 0261712362 telefonszámon. 
A kvízjátékban részt vevő csapatok jelentkezését szintén a fenti email címre várjuk. Ebben az esetben, kérjük írják a tárgy rovatba a „kvízjáték” szót.

Időpont: 2018. április 9., 15:00-22:00, utána zárókoncert
Helyszín: District 15
(Szatmárnémeti, Ștefan cel Mare utca 15.)
 
További információk és részletes program hamarosan a www.harag.eu internetes oldalon, és a Harag György Társulat facebook oldalán.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: