2014-02-09 11:39:36• hírek • (x)

Ünnepeld a szerelmet a L'art Hotel különleges menüjével

Február 15-én igazi csábító bálintnapi menüvel várja a szerelmeseket a nagykárolyi L'art Hotel.

Különleges, a szerelmesek napjához illeszkedő romantikus vacsorával várja a vendégeket február 15-én, szombaton 19 órától a nagykárolyi L'art Hotel étterme. Igaz, február 14 a szerelmesek napja, viszont alig hogy meghirdették erre a napra a romantikus vacsorát, azonnal lefoglaltak minden helyet. Ezért döntöttek úgy, hogy 15-én is elérhető lesz a speciális menü. A kisváros legújabb és legelegánsabb szállodájában bensőséges környezetben ünnepelhetsz kedveseddel, ráadásul azok, akik a Valentin-napi menüt választják, azok árengedményt kapnak a szállásból. Így akár a meghitt vacsora után a négycsillagos szálloda minden kényelmét is kiélvezhetitek.

A már sokat említett ünnepi menü három fogásos. Előételként rukkola-salátát szolgálnak fel kacsamellel. Főételből lehet választani: vagy a csirkemellett mazsolás rizzsel és áfonyalekvárral, vagy a barbeque szószos körtével és feta-sajttal töltött sertéshúst burgonyapürével. Ugye nem is olyan könnyű a választás? A menüben desszertként pedig sajttorta szerepel. A teljes menü pedig csupán 100 lejbe kerül két személyre! Erre mondják azt, hogy verhetetlen ajánlat!

Az elegáns étterem egyébként a román és nemzetközi konyha összeolvadt ízvilágával fogadja vendégeit intim környezetben, minden nap 14.00-22.00 óra között.

A nagykárolyi L'art Hotel 'art nouveau' stílusban kialakított, környezetbarát elemekkel működtetett szálloda célja, hogy szolgáltatásait művészi szintre emelje. Modern elemek és klasszikus elegancia ötvözete jellemzi a 16 négycsillagos szobát és az apartmant, amivel a vendégek rendelkezésére állnak. A szobák cseresznyefából készült, íves formájú, kézműves bútorokkal vannak berendezve, tökéletes harmóniában a többi kellékkel.

Bálintnapi menüvel vár a L'art Hotel

A nagykárolyi December 1 utcáról immár nem csak azt érdemes tudni, hogy a Károlyi kastély közvetlen közelében van, hanem hogy a 2. szám alatt található a megye talán legkülönlegesebb szállodája, a L'art Hotel.

Asztalfoglalásért vagy egyéb információkért hívd a 0361-809-999-es telefonszámot!

Ünnepi menüvel vár a L'art Hotel

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: