2011-08-23 15:08:10• hírek • Póti Orsolya

Ünnepel a Loga Dance School! Immár 4 éves a tánciskola

A már hagyományosnak számító táncgálával ünnepli megalakulásának negyedik évfordulóját a Loga Dance School, Szatmárnémeti legszínvonalasabb tánciskolája. A táncvilág kedvelői ezúttal sem fognak csalódni, hiszen egy fantasztikus gálaest vár a kikapcsolódni vágyókra.

A rendezvénynek ez alkalomból is a Szatmárnémeti Északi Színház ad otthont, szeptember 9-én, este 18 órától. A Loga Dance School negyedik évfordulója alkalmából most is profi táncosok és több iskola versenytáncosai lépnek színpadra a helyi közönség előtt. Az idei gála minden bizonnyal a korábbiakhoz hasonlóan magas színvonalú és feledhetetlen élmény lesz. A szervezők még meglepetésnek szánják, hogy kik lesznek a rendezvény díszmeghívottjai.

Műsorukban, az elmúlt évekhez hasonlóan több fajta táncot - standard, latin és szalsza táncokat - adnak elő. A táncgála azon kívül, hogy különleges szórakozást biztosít, ízelítőként is szolgálhat a táncos lábú szatmáriaknak. Hiszen a lenyűgöző mozdulatokat a helyiek is megtanulhatják, ugyanis szeptember 19-től indul az új táncoktatási program a Loga Dance Schoolban.

Az iskola most 25 százalékos kedvezményben részesíti mindazokat a 12-18 év közötti fiatalokat, akik beiratkoznak a kezdőknek szóló tánctanfolyamokra.

A Loga Dance tánciskola növendékei az elmúlt időszakban számos táncstílust sajátíthattak el a profi oktatók irányításával. Aki kedvet kap a tánctanuláshoz szeptember 12-16. között jelentkezhet a szeptember 19-én induló képzésre. A tanfolyam részleteiről több információ a www.logadance.ro honlapon, vagy a táncgálán szerezhető be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: