2007-12-05 16:37:19• hírek • Szatmar.ro

Idén is lesz karácsonyi vásár

 Nagykárolyban hagyományszerű vásárt tartanak, Szatmárnémetiben is műsorokkal készülnek.

A nagykárolyi Művelődési Ház az Aquacar Kft. közreműködésével karácsonyi vásárt szervez. A Román Katona Emlékműve előtti részen tervezik a bódék felállítását december 10 és 23 között.

Tizenöt árustand lesz kihelyezve, amelyeken mindenféle karácsonyi kiegészítőket, díszeket, különböző ünnepi eszközöket, édességeket értékesítenek majd. Ezen kívül programokkal is készülnek, az ünnepi időszak alatt koncerteket hallgathatunk, illetve zenés darabokkal a Művelődési ház művészeti csoportja is fellép. Az utolsó estét szintén egy nagyszabású koncerttel akarják zárni. - tudtuk meg Georgescu Bogdantól a Nagykárolyi Művelődési Ház igazgatójától. Az eredeti elképzelések szerint a vásár beindításának időpontja december 3-a volt, viszont problémák adódtak a stand bérlésekkel, így egy héttel eltolták a kezdést.

Szatmárnémetiben is évente megrendezik a Karácsonyi vásárt, viszont az idei nem konkrétan vásárszerű lesz, csupán Betlehemes illetve Mikulás bódékat állítanak fel, illetve többen műsorokat szerveznek. A magyar műsorok szervezését a Szatmár Tv vállalta, a román műsorokat az Impact Rádió készíti. Süveg Károly szervező elmondta, december 14-én szeretnék elkezdeni az idei rendezvényt a Múzeum előtti téren, addig bárkitől szívesen fogadják a különféle műsortervi ötleteket.

Érdeklődni illetve ötleteket küldeni a parculdecraciun@yahoo.com e-mail címre lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: