2009-12-10 19:17:27• hírek • Ferenczi Noémi

Ünnep a Hám Jánosban

Idén is különleges karácsonyi műsorral készültek a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont diákjai. Az ünnepségre csütörtökön délután került sor az iskola dísztermében.

A téli vakáció előtt egy nappal tartották az idei karácsonyi ünnepséget a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpontban. Az ünnepi műsort az iskolaközpont hetedikes és két tizenegyedikes diákjai adták elő az osztályfőnökök, Bara Gabriella, Heinrich Andrea és Varga György vezetésével. Az igényesen összeállított zenés-verses műsor az ünnephez kapcsolódó irodalmi szövegekből állt, mely az adventi időszak várakozásától a Megváltó megszületéséig kalauzolta el a tanárokból, szülőkből és diákokból álló közönséget. A diákok valódi átéléssel "regélték" Jézus születését, így rendkívül meghitt, ünnepi hangulatot varázsoltak a jelenlévők szívébe.

Az ünnepségen jelen volt Nm. és Ft. Schönberger Jenő püspök, aki megköszönte a diákok igyekezetét és azt, hogy évről-évre színvonalas műsorral ajándékozzák meg az iskolaközpont közösségét.

Ádámkó István igazgató hasonló képen mondott köszönetet a diákoknak, tanáraiknak és elmondta, örül annak, hogy ez a közösség őszintén együtt tud ünnepelni és hogy a diákok ennyire meghitté tették a karácsonyvárás időszakát. Végül pedig áldott ünnepeket kívánt a jelenlévőknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: