2011-06-16 10:08:41• hírek • www.blikk.hu

Kényszerpihenőn Liptai Claudia

Önként mondott le több millió forintnyi bevételtől Liptai Claudia, a Mokka műsorvezetője ugyanis határozatlan idejű fizetés nélküli szabadságot kért a TV2 vezetésétől.

A hír derült égből villámcsapásként került nyilvánosságra, így szinte azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy mi vitte rá erre a döntésre a csinos sztárt.

A TV2 hivatalos közleményé­ben azt állítja, hogy Liptai döntött úgy: szabadságolja magát a Mokka stábjából, de a csatorna továbbra is számít a munkájára. Persze a hirtelen jött lépés után az is felmerült, hogy ez összefügghet a műsorvezető legújabb botrányával, amelyben már az ügyészség készíti a vádiratot. Mint ismeretes, Claudia jogosulatlanul használta elhunyt édesanyja rokkantkártyáját egy parkolás alkalmával, a szabálytalanságot fotók is bizonyítják, de Liptai azt vallotta, hogy a kártya csupán kiesett a napellenzőjéből.

Ám - még ha ennek az ügyének köze is lehet a pihenőhöz - Liptai Claudia valóban szabadságra és pihenésre vágyik. A jelek szerint még olyan áron is, hogy hosszú hónapokig elesik a Mokkában kapott, arra az időszakra vonatkozó hétszámjegyű bevételétől. Komoly anyagi áldozat ez, de úgy tűnik, Liptainak megéri, hiszen kihasználhatja az időt arra, hogy kislányával lehessen, amíg Panka iskolába nem megy.

Liptai Claudia magyarázata a hirtelen jött szabadságolásra a Blikk.hu-n olvasható.


Liptai Claudia
Liptai Claudia


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: