2010-12-23 10:34:42• hírek • Blikk.hu

Csúnya balhét csapott Liptai Claudia

Királynőnek járó kiszolgálást és bánásmódot követelt magának Liptai Claudia az egyik szegedi, négycsillagos wellness-szállodában.

A Megasztár műsorvezetője azonban elvetette a sulykot, amikor azzal a kéréssel állt elő a hotel személyzeténél, hogy ürítsék ki az egyik részlegüket, hogy egyedül élvezhesse a nyugalmat. A wellness-szálloda vendégeinél Claudia viselkedése teljesen kiverte a biztosítékot, egy neve elhallgatását kérő olvasó-riporterünk éppen ezért felháborodva mesélte lapunknak, hogy Claudia bizony képes lett volna kidobatni őket, csak hogy zavartalanul pihenhessen.

Liptai Claudia az egész szállodát sokkolta. Pihenni mentünk Szegedre egy hétvégére, viszont egy elég kellemetlen jelenetnek voltunk szem- és fültanúi. A művésznő ugyanis a legnagyobb megdöbbenésünkre képes lett volna mindenkit kidobatni a szálloda „csendes wellness" nevű részlegéből, mert ő szerette volna egyedül, zavartalanul élvezni a pezsgőfürdőt és a szaunákat.

Leesett az állunk, hogy mégis hogy gondolja az egészet, hiszen mi is ugyanolyan fizetővendégek vagyunk, mint ő, nekünk is ugyanúgy járnak a szálloda szolgáltatásai, mint neki - kezdte még mindig hitetlenkedve olvasó-riporterünk, akinek természetesen jár a 10 ezer forint. Felháborodását csak az tudta csillapítani, hogy szerencsére a hotel illetékese kerek perec kijelentette, más helyen kell kopogtatnia, ha nyugalmat akar.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják. 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: