2011-07-25 09:03:11• hírek • www.blikk.hu

Az édesapja szenved Claudia pasiügyei miatt

Egyre többen támadják Liptai Istvánt azért, mert lánya, Liptai Claudia ismét egy nős férfival szűrte össze a levet.

A cukorbetegséggel küzdő édesapa teljesen magába fordult. Csak többszöri megkeresés és hosszas rábeszélés után egyezett bele abba, hogy beszél a megpróbáltatásairól, és arról, hogy mi a véleménye lánya legújabb szerelmi kalandjáról.

- Amikor a szintén nős Gesztesi Károllyal összejött Dia, akkor többen is beszóltak a környékbeliek közül. Alaposan helyre tettem őket, azóta sokkal tisztelettudóbbak, de most megint megtaláltak.

Tegnap is beszólt az egyik kutyáját sétáltató férfi, hogy nem szégyellem-e magam, amiért összejött a lányom egy kétgyermekes férfival - mondta alig hallhatóan István bácsi, aki csak még jobban elkenődött, amikor elmeséltük, mennyire magába roskadva találta kollégánk vidéki otthonában Claudia új kedvesének, B. Péternek a nejét.

- Őszinte leszek. Nem örültem Gesztesinek, és ennek a férfinak sem örülök. Tényleg nem a legszerencsésebb dolog egy gyermekes apával kezdeni. Bár az is igaz, hogy erről a fiúról semmi rosszat nem mondhatok. Nem is ismerem.

Dia még nekem sem mutatta be. Pár órája telefonált a lányom. Azt mondta, vett egy teknősbékát, és néhány napon belül elhozza Pankát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: