2007-02-27 17:36:41• hírek • István Löchli

Minősített hivatal lesz?

 ISO 9001-es minősítésre pályázik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal az ISO 9001-es minősítés elnyerésére pályázik, mely az intézményi működésre vonatkozó, kiemelt jelentőségű minősítés.

Jelenleg még az elnyeréshez szükséges procedúra van folyamatban, és egy két héten belül kerül sor a Polgármesteri Hivatal átvilágítására, mikor az erre szakosodott cég két héten keresztül vizsgálja a hivatal működését, és ellenőrzi azon feltételeket, melyeknek az intézménynek meg kell feleljen. Amennyiben sikerül a minősítést elnyerni, az nem azt jelenti, hogy a hivatal teljes mértékben megváltoztatja jelenlegi működését.

A minősítés értelmében a lakosságot egy adott problémával kapcsolatban időben ki kell szolgálni, és a lakosság által felvetett kérdéseket gördülékenyen és hatásosan kell kezelni. Ez egy nagy lehetőség a lakosság és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal számára is, hiszen mindenki érdeke azt kívánja, hogy az ügyintézés és a lakosság közötti kapcsolat minél harmonikusabb legyen. Ezzel egyetemben a hivatal számára az ISO 9001-es minősítés egy kiemelt elismerésnek számít.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: