2012-04-24 15:20:51• hírek • Kocsis Zoltán

Üldözés közben karambolozott a rendőrautó

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Amerikai akciófilmekbe illő jelenetek zajlottak kedd délelőtt a Szatmár megyében, Túrterebes és Túrterebestelep között, csak a szokásos happy end maradt el. Legalábbis egyelőre. Az események mérlege egy-egy megrongálódott rendőrségi és civil autó valamint egy-egy sérült rendőr és civil.

A Sárközújlaki Rendőrség kötelékeibe tartozó három közúti rendőr a Gépjármű-nyilvántartási Hivatal munkatársaival tartott közös ellenőrzési akciót Túrterebes és Túrterebestelep között kedd reggel. Tíz óra magasságában egy személygépkocsi a rendőrjárőr jelzése ellenére nem volt hajlandó megállni és továbbszáguldott. Két rendőr ekkor Dacia Logan típusú szolgálati autójukkal a nyomába eredt.

Az üldözés azonban nem tartott soká, a rendőrautó ugyanis átsodródott a másik sávra és összeütközött egy szembe jövő személygépkocsival. A baleset következtében az anyósülésen ülő rendőr valamint a másik járművet vezető 60 éves túrterebesi nő könnyebb zúzódásokat szenvedett. A helyszíni vizsgálatok szerint egyik gépkocsivezető sem állt alkohol befolyásoltsága alatt.

A kollégák közben azonosították a megállni nem hajlandó gépkocsi tulajdonosát, ám a vizsgálatok lezárultáig nem kívánják nyilvánosságra hozni személyazonosságát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: