2012-06-25 18:37:53• hírek • Szatmar.ro

Ukrajnában folytatja pályafutását Bicfalvi

Az ukrán labdarúgó élvonalban szereplő Volinyi Luck csapatában folytatja pályafutását Eric Bicfalvi, miután három éves szerződést írt alá a Volinyi Luck együttesével.

A 24 éves, nagykárolyi futballistának idén nyáron lejárt a szerződése eddigi munkaadójával, a Steaua együttesével, így ingyen szerződhetett a szomszédos országba. Noha az elmúlt hetekben - hónapokban olyan érdeklődőkről lehetett hallani, mint a Kolozsvári CFR, a Vaslui, a Viitorul Konstanca vagy a német Hoffenheim és Nürnberg, végül a lucki csapattal köttetett meg a megállapodás.

Bicfalvi 2007-ben a Jiul csapatától került a Steauához, a román rekordbajnok akkor 300.000 eurót fizetett érte. Azóta megfordult kölcsönjátékosként  Bodzafordulón is. A román élvonalban 91 meccsen lépett pályára és négy gólt szerzett, a legutóbbi szezonban pedig 21 bajnokin egyszer volt eredményes. Az egykori 23-szoros U21-es válogatott 23 alkalommal lépett eddig pályára az európai kupákban.

A Volinyi Luck csapatában nem ő lesz az egyedüli román labdarúgó, hisz Silviu Izvoranu is ott légióskodik. Ott folytatja majd a bolgár Valentin Liev is, aki az elmúlt szezonban szintén a Steauát erősítette. A legutóbb véget ért, 16 csapatot számláló ukrán élvonalban a Volonyi a 12. helyen végzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: