2018-01-28 07:51:07• hírek • Agerpres.ro

Újszülött unokáját ásta el egy nagymama a kertben

A Kovászna megyei ügyészség bűnügyi kivizsgálást indított egy 81 éves köpeci (Căpeni) asszony ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a dédunokáját.

"A szóbeli feljelentést követően indult kivizsgálás első eredményei szerint egy 26 éves köpeci nő nagyanyja segítségével, saját otthonában egészséges fiúgyermeknek adott életet. A gyanú szerint az idős nő elásta a csecsemőt a kert végében" - tájékoztat az ügyészség közleménye.


Adrian Baciu ügyész szerint az idős nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy a csecsemőt az anyja tudta nélkül közvetlenül a szülés után elásta, gyilkossággal gyanúsítják, és pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá.


"Tulajdonképpen azt követően szereztünk tudomást az esetről, hogy az öregasszony elment a családorvoshoz és bejelentette, hogy az unokája gyereket szült. Amikor az orvos azt kérdezte, hogy hol van a gyerek, azt válaszolta, hogy elásta. Mi azonnal a helyszínre siettünk, de csak a holttest nyomait találtuk meg, valószínű, hogy a fagyos földben nem elég mélyre elásott tetemet felfalták az állatok" - nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Adrian Baciu ügyész.


Az ügyész hozzátette, hogy a gyerek 26 éves édesanyja, akit tanúként hallgattak ki az ügyben, azt nyilatkozta, hogy ő meg szerette volna tartani a gyereket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: