2012-06-10 17:30:49• hírek • Szatmár.ro

Újságírókat bántalmaztak egy szavazóház közelében

Lökdöste és fenyegette az újságírót és az operatőrt a Királydaróci Polgármesteri Hivatal felfüggesztett titkára.

Az Informatia Zilei egyik újságírójának és operatőrének igen kellemetlen élményük lett a királydaróci tudósítás. A két sajtómunkatárs ugyanis lefilmezte a Királydaróci Polgármesteri Hivatal volt titkárát, aki autójával szállította a szavazókat a szavazóházba. Először magyarázkodott, hogy beteg és idős emberekről van szó, majd dühbe gurult és lökdösni kezdte a sajtósokat, közben fenyegetve őket. Az újságírók természetesen rendőrségi feljelentést tettek a 36 éves, érszentkirályi illetőségű Danica C. ellen, a rend őrei pedig nekikezdtek az ügy kivizsgálásának.

A Szatmár.ro információi szerint a nő nem először kerül összeütközésbe a törvénnyel: nemrégiben hamisítás vádjával vizsgálódtak ellene, emiatt is függesztették fel funkciójából.

Az idei esztendőben sajnálatos módon ez a második olyan eset, hogy a pártszövetséghez kapcsolódó politikus erőszakot alkalmaz újságírókkal szemben. A tavasz folyamán a híresen renitens szenátor ellökdösött egy újságírót egy közterületen megtartott sajtótájékoztatójáról.

A Szatmár.ro a tájékoztatás szabadsága és a kollegialitás nevében elítél minden erőszakos megnyilvánulást. Egyesek primitív gondolkodás- és viselkedmódja nem válhat általánosan elfogadottá társadalmunkban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: