2016-07-25 12:03:17• hírek • Szatmár.ro

Újságárust gázoltak hétfő reggel a Burgya-sarkon

A férfit a mentő a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba vitte, ahol ellátták sérüléseit.

Közlekedési baleset történt hétfő reggel 7 óra magasságában Szatmárnémeti egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjában, a Burgya-sarkon. Egy autós a kocsisorok között szlalomozó újságárust sodorta el, aminek következtében az a földre került. Azonnal kihívták a mentőket. A helyszínen a fiatal férfit elsősegélyben részesítették, majd a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán folytatták a kezelését.

A kereszteződés az év minden szakában nagyon forgalmas, most viszont még nehezít a közlekedésen az is, hogy a Decebal hídra csak egy sávon lehet felhajtani - a négysávos híd két sávja a felújítási munkálatok miatt le van zárva, a szabadon maradt két sávon egy-egy irányba lehet közlekedni.

A hírlapárusok jelenléte már hosszú évek óta megszokott ebben a kereszteződésben is, és nem először történik meg, hogy kisebb balesetet szenvednek az autósorok között sétáló kereskedők. Közlekedésrendészeti szempontból viszont nincs keresnivalójuk az úttesten, így kérdéses, hogy hogyan kezeli a rendőrség majd a balesetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: