2007-12-03 15:50:07• hírek • István Löchli

Újra zsíroskenyér- akció

 Több karitatív szervezet ingyen ételt oszt a rászorulók részére.
 A szatmárnémeti Caritas Szervezet szociális irodája,  a Máltai Szeretetszolgálat, valamint a  Szatmári Római Katolikus Püspökség újra zsíroskenyérrel és forró teával segítik az arra rászorulókat.

Az adventi időszakban évről évre megrendezik a zsíroskenyér- akciót, amelyet Hám János püspök emlékének szentelnek. A sikeres együttműködésben a Máltai Szeretetszolgálat önkéntesekkel, a Caritas pedig az étellel járult hozzá a közös akcióhoz, illetve a megszervezésében, a lebonyolításban valamint az anyagi támogatásban a Szatmári Római Katolikus Püspökség is kiveszi a részét. A zsíroskenyér- akciót több olyan lakótelepen fogják megszervezni, ahol többségben szociális hátrányban levők élnek. 

A program szerint december 5-én, a 14-es lakónegyedben, a Neajlov sétányon, december 12-én, a Soarelui lakónegyedben lévő Ostrovului utcán, december 19-én, csütörtökön a Szociális lakónegyedben, a Vulturului utcán, napi több száz adag étellel várják a rászorulókat. Amennyiben az akció sikeres lesz, a tél folyamán újból megszervezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: