2011-08-05 08:58:14• hírek • Szatmár.ro

Újra vizsgáztak a tanárok

Ország szerte közel húszezer pedagógus bizonyíthatott újra csütörtökön délelőtt, ekkor rendezték meg ugyanis az idei második versenyvizsgát.

Augusztus elsején és másodikán a Constantin Brancusi Faipari Iskolacsoport épületében Szatmár Megyei Tanfelügyelőség ellenőrizte le újra a pedagógusi vizsgára jelentkezők dossziéit, és azon tanárok iratcsomóit, akik ötösnél kisebb jegyet értek el a júliusi írásbelin, de azokét is, akik ezen nem jelentek meg.

A versenyvizsgára jelentkezett informatikát, idegen nyelveket, művészeti tantárgyakat, testnevelést és valamilyen sportágat oktatóknak az írásbeli előtt, gyakorlati próbán is részt kell venniük augusztus 3-án, míg az írásbelire 4-én került sor.
A szatmárnémeti Grigore Moisil Általános Iskolában megszervezett írásbeli versenyvizsgát csütörtökön tíz órától rendezték meg. Erre mintegy 280 tanár jelentkezett, közülük azonban csupán 40-en próbálkoztak idén első alkalommal, a többieknek nem sikerült átmenő jegyet szerezniük a július 13.-i írásbelin.

A tanárok tehát másodjára is bizonyíthattak, a dolgozataikat azonban már nem itt, hanem más megyék javítóközpontjaiban értékelik. Az első eredmények kifüggesztése után ismét óvásokat nyújthatnak be a jegyükkel elégedetlen pedagógusok, a végleges eredményeket pedig augusztus 8-án teszik közzé.


Tanárok a vizsgát követően
Tanárok a vizsgát követően


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: