2010-10-19 15:40:51• hírek • Szatmár.ro

Újra városunkban a Gartner cirkusz

Nem mindennapi "gyalogosok" sétáltak át a Golescu hídon és a megyeközpont régi főterén. A járókelők meglepetésére a déli órákban két elefánt nézett körül városunkban.  A két elefánt a Gartner cirkusz vándormutatványosai, akiket  már korábban is vendégül látott Szatmárnémeti.

A látvány azonban már nem volt mindenkinek újdonság, mivel a Gartner cirkusz márciusban is így népszerűsítette előadásait. A cirkusz elefántjai szemmel láthatóan hozzá vannak szokva a városi sétákhoz, hiszen nem ijedtek meg a mellettük elsuhanó autóktól, és a nézelődő közönségtől sem.

Szatmárnémeti most harmadszor látja vendégül az osztrák cirkuszt, amely a Real Bevásárlóközpont parkolójába telepedett le. A társulat szerda estétől vasárnap estig szórakoztató produkciókkal várja a nagyközönséget.

 

Az osztrák Gartner Cirkusz  17 évvel ezelőtt járt először Szatmárnémetiben, majd ez év márciusában is szép számú közönség előtt szerepelt a társulat. A cirkusz műsorában bemutat különböző állatokat, többek között zebrákat, pónikat, krokodilokat, boákat és elefántokat, de most újdonságokkal is várják az érdeklődőket. A produkció keretében zsonglőrök, bohócok, akrobaták egyaránt porondra lépnek a gyermekek nagy örömére, de az állatidomár is nagy sikert arat majd.

Az előadás október 20-tól, hétköznaponként 18 óra 30 perctől kezdődik, hétvégén (október 23. és 24-én) pedig két előadásra is sor kerül 16 valamint 18 órától.

Olvasóink most jegyet nyerhetnek a Gartner cirkusz előadásaira! Csak arra a kérdésre kell válaszolniuk: milyen állatok szerepelnek a neves osztrák cirkusz produkcióiban? A válaszokat a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk péntek délig.

A helyes választ beküldők között három darab két személyes belépőjegyet sorsolunk ki, melyek a Gartner cirkusz bármely hétvégi előadására érvényesek. Az e-mailban kérjük feltüntetni a válasz mellett a játékos pontos nevét és telefonszámát is. Az e-mail tárgyaként kérjük a Gartner szó legyen megjelölve.

Sok sikert kívánunk!



Újra itt a Gartner cirkusz!


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: