2011-09-01 14:51:08• hírek • Póti Orsolya

Újra várja az anyákat a baba-mama klub!

Közel három éve várja a szatmárnémeti baba-mama klub mindazokat a kisgyermekes anyukákat, akik kellemes környezetben kötetlenül beszélgetnek az éppen felmerülő problémákról, és szakemberek segítségével keresik a választ a terhességet, a szülést és a gyermeknevelést érintő legfontosabb kérdésekre. A klub szeptember 6-tól újra várja vendégeit!

A kisgyermekes anyukáknak és a kismamáknak rendkívül fontos, hogy megosszák egymással a terhesség ideje alatt, valamint a gyermeknevelés során fellépő dilemmákat, vagy éppen tanácsot kérjenek szakemberektől, vagy tapasztaltabb szülőktől. Ezért is működik sikeresen a szatmárnémeti baba-mama klub, amelyet első alkalommal Gödri Réka református lelkész szervezett meg 2008 telén.

A klub kiemelt témái a babahordozás, az igény szerinti szoptatás, a kötődő nevelés, valamint a természetközeli babagondozás. A következőkben pedig szó fog esni a szülésre való felkészülésről is, a táplálkozásról, valamint a mozgásról, sportról. A beszélgetések többnyire szakemberek irányításával zajlanak, ilyen visszatérő vendég Dr. Luczky Zita neonatológus, vagy Salajan Kinczel Brigitta pszichológus, aki egyben klubtag is és többször tartott előadást. De a résztvevők beszélgethettek már fogorvossal és gyógypedagógussal is.

A klub tagjai az eszmecserén kívül eseményeket is szerveznek: immár harmadik alkalommal készülnek a szeptember 29-30-a között megrendezésre kerülő Szatmári Babahordozó Napokra.

Szeptembertől két hetente kerül sor a találkozókra, minden hónap első, illetve harmadik keddjén. Az első találkozó időpontja szeptember 6-a, délután 17 óra, mikor is a résztvevők Bándi Szidónia óvónő az óvodakezdésről szóló előadását hallhatják.

A kismama klub - amelyen bárki díjmentesen részt vehet - szeretettel várja az érdeklődő anyukákat a Wolfenbüttel 36. szám alatti Evangélikus Lutheránus parókián.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: