2011-09-08 08:56:40• hírek • Póti Orsolya

Újra várja a diákokat a Szatmári Művészeti Iskola

A Szatmári Művészeti Iskolában lezajló nyári képzések után kezdetét veszi az új tanév, amely számos továbbtanulási lehetőséget kínál a művészetkedvelő diákoknak. Közel tizennégy tanfolyamot választhatnak zeneszakon, hatot képzőművészeti szakon, valamint színjátszás és koreográfia szak is indul.

Az iskola vezetősége továbbra is várja a beiratkozókat a 2011/2012-es tanévre, bár a nyári képzések után már sokan jelentkeztek a különböző művészeti ágakra. Az iskola által indított nyári képzések igen sikeresek volt, sok diák töltötte szabadidejét a zongora és gitár tanfolyamon.

Az idei tanév kínálata képzőművészeti szakon: rajz, festészet, grafika, szobrászat, foto-design; zene szakon indul klasszikus gitár, elektromos gitár, basszusgitár, hegedű, szintetizátor, zongora, harmonika, fúvóshangszer, dob, könnyűzene, népzene, klasszikus ének, kórus, zenekar szak; és indul színjátszás román és magyar nyelven, valamint balett és versenytánc is.

Az első évre jelentkezőknek részt kell venniük egy képességfelmérő teszten, amelyet szeptember 12-16. között rendeznek meg.

A tanfolyamokra beiratkozni az iskola székhelyén, a Ioan Slavici utca 6. szám alatt található lehet 9-16 óra között, további információkért pedig hívja a 0261-715-452-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: