2008-11-25 16:20:44• hírek • www.danubius.hu

Újra turnéra indul a No Doubt

Hét év kihagyás után végre visszatér a No Doubt együttes, a csapat nem csak új albumot jelentet meg, hanem turnéra is indul.

Az amerikai No Doubt együttes legutóbb 2001-ben hallatott magáról, hét év kihagyás után azonban most új albumot jelentettnek meg, sőt még turnéra is indulnak. A csapat utoljára 2004-ben lépett színpadra, a tagok elmondása szerint már mindenkinek nagyon hiányzik az élő koncert varázsa.

„Úgy érzem magam, mint akit kabinba zártak. Most már itt az ideje, hogy kiálljunk a színpadra." - mondta az együttes gitárosa, Tom Dumont.

Ugyanez a véleménye a banda frontemberének, Gwen Stefaninak is: „Úgy gondolom, mennünk kell. Nem szabad tovább várnunk. Felkapjuk a babákat, viszünk magunkkal bébiszittereket és mehet is a turné."

A No Doubt már 2008-ban stúdióba vonult, hogy elkészítsék új albumukat, ám Gwen Stefani terhessége miatt csak ősszel csatlakozott a fiúkhoz.A banda tagjai az elmúlt hét év alatt sem tétlenkedtek, Gwen két stúdióalbumot jelentett meg, az együttes többi tagja is szólómunkával és producerkedéssel foglalatoskodott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: