2010-09-29 11:15:44• hírek • Szatmár.ro

Újra táncra perdít a MADISZ

Október 4-től táncházat szervez a Szatmárnémeti MADISZ. A résztvevők Borbély Simon Csaba és Borbély Simon Andrea oktatóktól sajátíthatják majd el a néptánc rejtelmeit.

A Szatmárnémeti MADISZ ismét tartalmas kikapcsolódást ígér a táncoslábú gyerekeknek és felnőtteknek, ugyanis október 4-től kezdődően újra táncházat szerveznek.

Az oktatók a megszokott helyre, a Szatmárnémeti Református Gimnázium földszinti 9-es termébe várják az érdeklődőket. Az oktatás 17 órától veszi kezdetét, amikor óvodások és I-IV osztályos tanulók felcsíki gyermekjátékokat és táncokat tanulhatnak. A Fiatalok és Felnőttek Táncháza 18 órától indul, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a szatmári táncok szépségeivel.

A szervezők október 4-ét követően kéthetente rendezik meg Táncházaikat, követve az iskolai tanév rendjét a már említett helyszínen.

A részvétel mindenki számára ingyenes. Akik eljönnek a táncházba, megismerhetik a néptánc szépségeit, rejtett értékeit és remélhetőleg, néhány alkalom után megszeretik a néptáncot és a népdalokat. A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt kortól, tánctudástól függetlenül.



Ismét kezdődik a táncház


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: