2013-02-12 16:01:24• hírek • Szatmár.ro

Újra szól az orgona Hadadnádasdon

Tatár János hadadnádasi lelkipásztor szervezésében a helyi gyülekezet is megszervezi ezen a héten az imahetet vendéglelkipásztorok szolgálataival. Az ősi orgona több mint tizenhét év után szólalt meg ismét.

Vasárnaptól vasárnapig minden este fél hétre érkeznek a jól fűtött templomba a gyülekezeti tagok és más vallásúak is az imaalkalmakra. Vasárnap a házigazda lelkész nyitotta meg az imahetet, majd hétfőn Rácz Ervin erdődi lelkipásztor szolgált. Kedden Pap Dénes Zsolt lelei beszolgáló lelkész hozza az Igét.

A továbbiakban szerdán Gombos Vencel Menyőről, csütörtökön Tarsoly Gyula Szilágyszérről, pénteken Fülöp János Érszakácsról, szombaton Erdős Csaba Érendrédről érkezik. A záró-istentiszteletet vasárnap ugyancsak a nádasdi lelkész tartja. A hét folyamán gyülekezet felnőtt tagjai, ifjai és gyermekei szavalatokkal dicsérik az Örökkévalót.

A tövisháti gyülekezet Isten iránti hálával a szívében hallgatja ezen a héten, nemcsak az igehirdetéseket, hanem az 1843-ban készült orgonát is, mivel zilahi mesterek segítségével, a gyülekezet összefogásával és áldozatvállalásával tizenhét év hallgatás után újra megszólalt az ősi hangszer. Legyen ezért Istené a dicséret, dicsőség, tisztesség és hálaadás - írja sajtóközleményében Rácz Ervin.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: