2010-09-20 15:58:21• hírek • Póti Orsolya

Újra szárnyalhatnak a sárkányok

Immár harmadik alkalommal szervez Sárkányeregető Fesztivált a Nagykárolyi Művelődési Ház: a legszebb és a legjobban szárnyaló sárkányok elkészítői jutalomban részesülnek.

Újra itt a lehetőség az ötletes és érdekes sárkányrepülők bemutatására: szeptember 25-én, szombaton mindenkit szeretettel várnak a Nagykárolyi Termál Strand területére, ahol a legkreatívabb sárkánykészítők jutalomban részesülnek.

A mozgalmasnak ígérkező rendezvény 12 és 19 óra között zajlik. Ez idő alatt minden benevezett csapatnak lehetősége lesz megtervezni és kivitelezni egy sárkányt, amellyel majd harcba szállhat a legszebb vagy a legdinamikusabb sárkányrepülő címért. A vetélkedőre benevezők természetesen nem kötelesek a helyszínen elkészíteni sárkányrepülőjüket, akár otthonról is magukkal hozhatják.

A fesztivál nem csak a „sárkányokról" fog szólni: a versenyen kívül minden korosztály számára szerveznek papírrepülő készítést, airsoft céllövő versenyt, origamit, és egyéb ügyességi játékokat. Georgescu Bogdan, a rendezvény egyik szervezője elmondta: a fellépőket, énekeseket idén a változatos gyermekműsorok és egyéb sárkányeregetéssel kapcsolatos programok váltják föl.

Tavaly közel háromszázan vettek részt a sárkányeregető napon. A rendezvény a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal, a Corvus Regia egyesület és a Nagykárolyi Termál Strand közreműködésével jöhet létre. A belépés ingyenes.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: