2012-03-05 07:46:49• hírek • Blikk.hu

Újra szabad Stohl András!

"Nagyon szépen köszönöm, de most hadd menjek haza a szeretteimhez!" - mondta kora reggel a kíváncsi újságíróknak és fotósoknak a Budapesti Fegyház kapujában a színész. Igazi nehézfiúkkal is kapcsolatba került Stohl az 5 hónap alatt, míg be volt zárva.

Az első csók és ölelés Ancsikáé volt, hiszen ő ment párjáért. Kedvese jött érte autóval. Stohl ahogy kilépett a fegyház kapuján köszönt a fotósoknak és beült Ancsika mellé az autóba. Stohl András (45) fogadására már előző nap együtt készült a színész két nagyobb lányával.

Rebeka (16) és Luca (19) vasárnap édesapjuk fóti házában tüsténkedett, izgatott sürgés-forgás előzte meg Stohl szabadulását, a legkisebb lány, Franciska is kimenőt kapott az óvodából. A műsorvezető családja mindent megtesz azért, hogy feledtessék a rácsok mögött átélt nehézségeket, de készenlétben áll egy pszichológus is, ha a nehézfiúkkal eltöltött napok feldolgozásában segítenie kell, merthogy ez az időszak nyomot hagy az emberben.

Legtöbbször a nehézfiúk utánanyúlnak a szabadulóknak, pláne, ha ismert emberről van szó, szeretnék tartani vele a kapcsolatot. Sokszor ő maga is barátként tekint az elítéltekre, amely a környezetüket megrémítheti.

M. B. három évet töltött csalás miatt elítéltként ugyanabban a fegyintézetben, mint Stohl. A VIVA tévé egykori munkatársa - aki azóta már szabadult - elmondta, hogy nagyon nehéz elszakadni a börtönmúlttól, sokáig kísért.

- Legalább fél évig nem múlik el úgy nap, hogy ne hasonlítgassa az ember a környezetét a benti élethez. Mindenről a rács mögötti élet jut az ember eszébe. Stohl művész, aki az átlagnál is érzékenyebb. Sokat segíthet a családja és a barátai, de lehetnek olyan pozitív és negatív bent szerzett élményei, amit sohasem lesz képes lelkileg feldolgozni - mondta a Blikknek a fiatalember, akinek két év kellett, hogy visszailleszkedjen újra a szabad életbe.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: