2013-04-18 13:12:26• hírek • Póti Orsolya

Újra rock koncerteknek ad otthont a Zamfirescu

A Szatmárnémeti G.M. Zamfirescu Központ némi szünet után újra koncerteket szervez a rock, a metál és a punk műfajok kedvelőinek. Az eseményekre a központ székhelyén, a Szakszervezetek Művelődési Házában kerül majd sor.

Kisebb koncerttermet alakított ki a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ vezetősége a Szakszervezetek Művelődési Házának pincéjében. A központ 2011 decemberében költözött át a Polgármesteri Hivatal által biztosított épületrészbe, ahol azóta különféle felújítási munkálatokat bonyolítottak le.

Jelenleg is dolgoznak az épület pincéjében egy kisebb koncertterem kialakításán, amely elsősorban a hazai és külföldi rock, punk és metál zenekaroknak biztosít lehetőséget a bemutatkozásra.

Bár a terem nem lesz akkora, mint az egykori „Rockoteca", amely az Eötvös (Alexandru Ioan Cuza) utcán várta a bulizni vágyókat, de úgy az együttesek, mint a rajongók kényelmesen elférnek majd itt is - tudtuk meg Maria Magdalena Matei-től, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ sajtóreferensétől.

A napokban dolgoztak a Zamfirescu új koncerttermén

A nyitókoncertre április 27-én, szombat este 20 órától kerül sor: összesen négy együttes várja majd az érdeklődőket a Dirty Shirt: Romanian Freak Show Tour keretében. A koncert során fellép a színérváraljai Dirty Shirt zenekar, a franciaországi Ze Gran Zeft (ZGZ), a nagykárolyi Untold Faith és a németországi Disengage.

Egy belépőjegy ára 10 lej. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: