2015-07-31 08:44:18• hírek • Blikk.hu

Újra rátalált a szerelem Pártos Csillára

Miközben a vagyonmegosztás miatt még javában zajlik Pártos Csilla és exférje, Csaba válási hercehurcája, úgy tűnik, hogy Csilla ha anyagilag még nem is, de érzelmileg már egyenesbe jött.

Legalábbis ezt bizonyítja, hogy már nyilvánosan is vállalja: újfent boldog egy férfi oldalán! A minap egy olvasónk kézen fogva, meghitten andalogva látta Csillát egy barna hajú, szakállas, szemüveget viselő illetővel, akivel a bazilika közelében betértek egy kézműves fagyizóba, ahol egy idősebb párral találkoztak.

- Azonnal felismertem Pártos Csillát, akin hófehér ruha volt. A hosszú haja a vállára omlott, úgy nézett ki, akár egy modell. A párja, aki nála fiatalabbnak tűnt, kék inget és drapp nadrágot viselt. Kézen fogva érkeztek, és fél óra múltán ugyanígy távoztak. A művésznő ragyogott a boldogságtól, ahogy a párjával egymásra néztek, le sem tagadhatná, hogy ismét rátalált a szerelem - nyilatkozta olvasó-riporterünk, M. Á., akinek jár a 10 ezer forint.

Kerestük a chili jóga hazai meghonosítóját, aki nem kívánt nyilatkozni, viszont az ügyvédje megerősítette a Blikknek: az új szerelem ténye igaz.

A cikk folytatását itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: