2016-08-18 09:30:58• hírek • Blikk.hu

Újra randizott Sarka és Hajdú

Megtört a jég? A nyolcadik házassági évfordulójuk, ha csak egy este erejéig is, de újra összehozta Sarka Katát és Hajdú Pétert, akik talán ezzel megtették az első lépést az újrakezdéshez.

Amint a Blikk megírta, Kata nem tartott férjével és gyermekeivel a régóta tervezett ciprusi nyaralásra, mivel a pár még időt akart szánni a kettejük jövőjéről szóló döntés meghozatalára. Esküvőjük évfordulóját azonban már együtt, meghitt körülmények között töltötték azután, hogy Péter a Facebookon fotókat osztott meg a szertartásról. „Ma nyolc éve, szerettem ezt a napot" - írta az esküvői képekhez Hajdú, aki nem kívánt nyilatkozni a Blikknek.

A bulvárlap olvasó-riportere a Városligeti-tónál, a Robinson étteremben szúrta ki a házaspárt, akik eleinte láthatóan feszengve ültek az asztalnál. A feszültség azonban egy idő után enyhülni kezdett, és olyan oldott hangulatban beszélgettek, mintha nem is a házassági válságukról szóltak volna az elmúlt hetek hírei.

Talán a hely szelleme is közrejátszott ebben, mint a Blikk megtudta, az étteremhez kötődik Hajdúék életének több fontos eseménye, egyebek mellett gyermekeik keresztelőjét is itt ünnepelték. A mostani randevún csók ugyan nem csattant, ám az olvasó-riporter szerint a pár késő éjszaka távozott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: