2013-01-10 17:10:31• hírek • X

Újra pizsiparti a Züm Züm Játszóházban

Második alkalommal szerveznek pizsamapartit a szatmárnémeti Züm Züm Játszóházban, mely ismét remek hangulattal, szórakoztató játékokkal és sok-sok meglepetéssel várja a gyerkőcöket.

A szatmárnémeti Grand Malll II. emeletén található Züm-Züm Játszóház a már megszokott programon kívül tematikus rendezvényeket is szervez a kikapcsolódni vágyó gyermekeknek. A játszóház első alkalommal októberben adott otthont egy fergeteges pizsipartinak, melynek keretében rengeteg mókás játék, ének, tánc és párnacsata zajlott, illetve a meglepetésekről is gondoskodtak a szervezők.

Ugyanezt ismétli meg a Züm Züm január 25-én, pénteken, mikor a legkisebbek és a nagyobbacskák egyaránt kedvükre kitombolhatják magukat, önfeledten játszhatnak és szórakozhatnak biztonságos körülmények között.

Amennyiben Te is részt szeretnél venni a partin, figyelj arra, hogy ne maradjon otthon a pizsamád és a kedvenc kispárnád! A szervezők ezúttal újabb szórakoztató játékokkal és meglepetésekkel várnak. 16.30 órától az 5-6 éves korig, 19.00 órától pedig a 6 éves kor fölötti gyerekek vehetnek részt a bulin.

A részvételi díj 20 lej, a testvérek kedvezményben részesülnek. A helyek száma korlátozott, ezért a szervezők kérik az érdeklődő szülőket, foglaljanak időben helyet a 0745-986-896, illetve a 0756-283-641-es telefonszámokon.

Züm Züm Játszóház a szatmárnémeti Grand Mall II. emeletén található.
Nyitva tartás: 10.00 - 20.30

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: