2008-11-16 14:10:43• hírek • Szatmár.ro

Újra nyert a VSK

Már két pont az előnye az éllovas Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának a másodosztályos bajnokság C csoportjában, miután Palkó János és Nicolae Istrate együttese 19 gólos győzelmet aratott hazai pályán a székelyudvarhelyiek ellen.

A vendégek mindössze egyszer vezettek az elején 4-3-ra utána viszont már hengerelt a szatmári gárda. A csapat gólzsákja, Birtalan István a második félidő nagy részében már nem volt a pályán, ugyanis a 38. percben fejen találta egy labda, emiatt és egy-két percre eszméletét is vesztette. A mentősök be is vitték agyrázkódás gyanújával a kórházba kivizsgálásra.

 

 

A osztály, 13. forduló, C csoport: Szatmárnémeti VSK-Székelyudvarhelyi HC2 43-24 (18-12). A szatmári gólszerzők: Birtalan 6, Mateş 6, Tomori 5, Oláh J. 4, Ferenţ 4, Varga 4, Nagy 4, Savlovschi 3, Szepesi 3, Ardelean 2, Kopcsák 1, Teremi 1.

További eredmények: Nagybányai Extrem-Tordai Potaisa 29-29, Fogarasi HCM-Kolozsvári Transilvania2 36-37. A Segesvári Naţional-Szászsebesi CSM mérkőzést november 19-én játsszák. A Besztercei HCM CSM állt.

A következő forduló (november 22.): Kolozsvár-Segesvár, Szászsebes-Nagybánya, Torda-Szatmárnémeti, Székelyudvarhely-Beszterce.

Védhetetlen VSK lövés

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: