2011-07-07 09:21:15• hírek • www.blikk.hu

Újra műteni kell Bálint gazdát

Ismét csak szobája ablakából nézheti a fákat és a napsütést Bálint György, aki pár napja jött ki a kórházból, mert újra kellett műteni elgázolásakor szétroncsolódott lábát.

– A férfi, aki elgázolt, nem látogatott meg, nem kért elnézést, és azt se mondta: hibás volt – legyintett Gyuri bácsi, aki csak pár napja tért haza a kórházból. – Egy hónapja már jobban voltam, de elfertőződött a műtött lábam, ezért újra kórházba fektettek, operálni kellett. Ismét ágyhoz kötve élek, alig tudok lábra állni – mondta szomorúan az ország kertésze.

– Nagyon nehéz, mert lassan öt hónapja vagyok „bezárva". Főleg az izgat, hogy sok sérülésem maradandónak tűnik: a gázolás miatti nagy ütéstől, de megsüketültem. Kaptam hallókészüléket, csakhogy a bal fülem állapota egyre rosszabb, a jobb lábamról nem is beszélve, csupa seb, és cipőt sem tudok húzni rá. Egy év múlva lesz egy nagy vizsgálat, akkor derül ki, mennyire nyomorított meg a gázolás – magyarázta.

Bálint György a műtét előtt a rendőrségen megnézhette a balesetével kapcsolatos iratokat, és találkozott a gázolójával is. – A mai napig nem magyarázta meg, miért ütött el két embert a zebrán, mi vonta el a figyelmét – panaszolta.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Bálint gazda
Bálint gazda


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: