2020-07-09 19:12:01• hírek • Szatmár.ro

Újra műsoron a Hippolyt, a lakáj

Július 10-én, pénteken 21 órától az Északi Színház udvarában felállított színpadon lesz látható a társulat nagy sikerű zenés vígjátéka, a Hippolyt, a lakáj.

Schneider Mátyás fuvarozó meglepő gyorsasággal gazdag és sikeres lesz, életét viszont megkeseríti a felesége által szerződtetett grófi lakáj - mert mostanság a lakáj a divat. Schneider lányát, Terkát egy jó családból származó férfihoz, Makács úrhoz akarja hozzáadni az mama, ám arra ő sem számít, hogy a lánya szívét lassacskán egy inkognitóban náluk dolgozó elszegényedett nemesi sarj hódíja meg. A helyzetet pedig tovább bonyolítja Mimi, a lokáltáncosnő megjelenése. Az arisztokrata családoknál szolgáló komornyik bevezetése "újgazdagék" háztartásába számos nevettető helyzetre ad alkalmat.


Az előadás rendezői Bessenyei Gedő István és Bordás Attila. Szereplői: Gaál Gyula, Nagy Orbán, Moldován Blanka, Bogár Barbara, Bodea Tibor, Péter Attila Zsolt, Diószegi Attila, Gál Ágnes, Keresztes Ágnes és Orbán Zsolt. A produkció díszlettervezői Fornvald Gréti és Cristian Gătina, jelmeztervezője Szabó Anna, zenei vezetője és zenekarvezetője Manfrédi Annamária, koreográfusai Gabriela Tănase és Bordás Attila, rendezőasszisztense Poszet Nándor, ügyelője és súgója Varga Katalin.


Jegyek kaphatók az Északi Színház jegypénztárában minden hétköznap 10 és 17 óra között, vagy az előadások előtt egy órával, illetve a Biletmaster.ro online jegyértékesítő rendszerben.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: