2012-09-06 12:06:26• hírek • Póti Orsolya

Újra megnyitja kapuit a Baba-mama Klub

A Szatmári Baba-mama Klub szeptember 11-től új helyszínen várja mindazokat a kisgyermekes anyukákat és kismamákat, akik kellemes környezetben kötetlenül beszélgetnek az éppen felmerülő problémákról, és szakemberek segítségével keresik a választ a terhességet, a szülést, illetve gyermeknevelést érintő legfontosabb kérdésekre.

A nyári szünidő után újra megnyitja kapuit a Szatmári Baba-mama Klub. A babák és mamák találkozójára továbbra is havonta két alkalommal kerül sor, azonban a rendezvény helyszíne változott  - tájékoztatott Gödri Réka, a klub vezetője.

Szeptember 11-én, kedden 17 órától a szatmárnémeti Korall Klinika 301-es termében várják az érdeklődő anyukákat és kismamákat, természetesen a gyerkőcökkel együtt.

A kisgyermekes anyukáknak és a kismamáknak nagyon fontos, hogy megosszák egymással a terhesség ideje alatt, valamint a gyermeknevelés során fellépő dilemmákat, vagy éppen tanácsot kérjenek szakemberektől, vagy tapasztaltabb szülőktől. Ezért is működik sikeresen, közel négy éve a szatmárnémeti baba-mama klub.

A klub kiemelt témái a babahordozás, az igény szerinti szoptatás, a kötődő nevelés, valamint a természetközeli babagondozás. A keddi találkozón a szobatisztaságról lesz szó - ennek kapcsán Gödri Réka tart majd előadást. Ha a találkozó előtt szeretnél kicsit informálódni, akkor kattints ide, és olvasd el a gyermeknevelési tanácsadó gondolatait a szobatisztaságra való nevelésről.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak szeptember 11-i, illetve az azt követő szeptember 25-i találkozókra. Mint már említettük, a klub új helyszíne a Korall Klinika (Eroii Revolutiei tér 20. szám), III. emeleti, 301-es számú terme. A babakocsival érkezőknek az emeletre jutást lift biztosítja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: