2009-02-13 16:21:36• hírek • Szatmár.ro

Újra lesz Beugró az m1 műsorán

Folytatódik a Beugró a Magyar Televízió képernyőjén. A mulatságos, életszerű szituációkat Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző és Novák Péter társaságában élvezhetik az m1 nézői.

Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 23.45-től az m1-en. A fergeteges, humoros improvizációs jeleneteket az életből merítik a produkció színészei: Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző. A műsor házigazdája Novák Péter, aki a narrációs, tolmács, teleshop játék, a filmszinkron, a legextrémebb sportok, illetve más egyéb feladatok koordinátora.

A négyszereplős színházi játék humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A már jól ismert improvizálók mellé ezen a pénteken Udvaros Dorottya is beugrik.

„Nagyon jól éreztem magam a Beugró felvételén, izgalmas kihívás volt számomra ez az este." - mondta Udvaros Dorottya.

A pénteki adásból kiderül, milyen zavarba ejtő félreértés tud történni egy pornófilm kasztingján. Szabó Győző nagyon lassan döbben rá, milyen hosszú hajszálat talált a zserbóban, Kálloy Molnár Péter pedig bemutatja, furcsa szokásokkal hogyan idegesítheti fel társait egy sziklamászó, aki a magasban szeretné köszönteni az újévet.

Jó hír azoknak, akik nem látták az előző epizódokat: február 20-ától, minden pénteken 22 órától az m2 megismétli a korábbi adásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: