2012-04-14 18:48:22• hírek • Kocsis Zoltán

Dráma Olaszországban: pályán hunyt el egy labdarúgó

Szörnyű tragédia rázta meg szombaton az olaszországi (és egyben az európai) labdarúgást: Piermario Morosini életét vesztette a Pescara - Livorno másodosztályú bajnokin.

A 35. fordulóban megrendezett meccsen a vendégek már 2-0 arányban vezettek, amikor a tragédia bekövetkezett: a 33. percben Morosini egy támadás közben, a hazai tizenhatos előterében lett rosszul és esett össze. A felvételeken jól látszik, hogy háromszor is összeesett, de kétszer még megpróbált  felállni! Csapattársai azonnal jelezték a bajt, ám sajnálatos módon sem a helyszínen pályára rohanó orvosok, sem a kórházban lévő szakemberek nem tudták megmenteni az életét.

Morosini az Udinese játékosa volt, ám a fekete-fehérek rendre kölcsönadták a Bolognának, a Vicenzának, a Regginának, a Padovának és legutóbb a Livornónak. Filkor Attila csapattársa rendre tagja volt az olasz utánpótlás-válogatottaknak. Mindössze 25 éves volt.

A tragikus esemény után az Olasz Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy a hétvége valamennyi labdarúgó mérkőzését elhalasztják.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: