2011-10-26 09:49:38• hírek • MTI

Újra lehet szavazni a kalocsai mintás overallra

Kedden délután újraindították azt a szavazást, amelynek során a szurkolók dönthetik el, hogy a Forma-1-es idényzáró Brazil Nagydíjon milyen overállt viseljen Lewis Hamilton és Jenson Button, a McLaren két brit pilótája. A kezeslábasokra, köztük a magyar tervezésű kalocsai mintás ruhára a http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php oldalon lehet voksolni.

Amennyiben nem a közelmúltban megejtett sorshúzás nyertese, azaz a német design lesz az első, úgy két győztest hirdetnek ki. Ez utóbbi esetben a pilóták két különböző kezeslábast viselnek a brazil GP időmérő edzésén.
A voksokat csütörtökön 24 óráig lehet leadni. A játék új szabályai szerint, a manipulációk elkerülése érdekében 24 óra elteltével lehet ismét új szavazatot leadni - tájékoztatta az MTI-t a Roland Divatház Zrt. a Hugo Boss közlésére hivatkozva.

A McLaren és a Hugo Boss három évtizeddel ezelőtt szerződött le egymással, utóbbi a 30. évforduló alkalmából 37 országban hirdette meg az "Öltöztess fel a Fináléra" designversenyt, melynek az a lényege, hogy egy-egy adott futamon a McLaren két pilótája, Hamilton és Button azt az overállt viseli az időmérő edzésen, amelyet a benyújtott pályázaton a nemzetközi zsűri a legjobbnak tartott.

Az internetes voksolást egyszer már lebonyolították, s a magyar Kalmár István által tervezett kalocsai mintás ruha sokáig vezetett is. Azonban a vállalat sportszponzorációval foglalkozó menedzsere, Patrick Brockhacker azt mondta Kalmár Istvánnak, hogy szabálytalanságra bukkantak, ezért érvénytelenítették a szavazást és kisorsolták a győztest, amely a német overáll lett. Utóbb azonban mégis úgy döntöttek, hogy új szavazást indítanak.
A kalocsai mintás overállt a McLaren pilótái már viselték a Magyar Nagydíjon.

A McLarenesek már viselték egyszer az overallt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: