2018-04-11 12:30:26• hírek • Bede Emőke

Újra lehet Avasfelsőfaluban erkölcsi bizonyítványt igényelni

Április 1-től Avasfelsőfaluban is várják mindazokat, akiknek erkölcsi bizonyítványra van szükségük.

Az avasfelsőfalusi rendőrség székhelyén megújult környezetben várják az érintetteket, a munkaprogram szerint minden hétköznap 9 és 11 óra között. Legtöbb esetben már helyben ki tudják adni a bizonyítványt, legyen szó magán- vagy jogi személyről. Kivételes esetekben is maximum három napot kell várni.
 

Az erkölcsi bizonyítvány kiváltásához a következő dokumentumokra van szükség: a személyes adatokkal kitöltött formanyomtatvány, személyazonossági igazolvány vagy ezzel egyenértékű dokumentum (pl. útlevél). A formanyomtatványt a kérelmező vagy egy közjegyző által felhatalmazott személy kell benyújtsa. Jogi személyek esetében a hivatalos képviselőnek – vagy egy hivatalosan felhatalmazott személynek – kell az irodát felkeresse.
 

Az erkölcsi bizonyítvány hat hónapig érvényes, és csak és kizárólag arra a célra lehet felhatalmazni, amelyre a kérelmező igényelte. Az avasfelsőfalusi munkapont mellett továbbra is igénybe lehet venni a szatmári, a tasnádi és a nagykárolyi irodák nyújtotta szolgáltatásokat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: