2012-04-28 09:10:13• hírek • Póti Orsolya

Kiállítás nyílt az Erdős Pál-emlékházban

A Szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum építőművészet szakát látogató diákok alkotásaiból nyílt kiállítás az Erdős Pál-emlékházban.

Április 27-én, 18 órától az építőművészet szakos diákok alkotásaiból nyílt tárlat az Erdős Pál-emlékház földszinti kiállítótermében. A kiállítást Sabo Marcel, az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum vezetője nyitotta meg, aki örömét fejezte ki az iránt, hogy egyre több diák mutat érdeklődést az építészet iránt, és Szatmárnémetiből sokan nagyvárosokban tanulnak tovább ugyanezen a szakon.

Az igazgató köszöntőbeszédét követően Sabou-Trifu Lucian, az iskola tanára, valamint az Építész Kamara Szatmárnémeti Fiókjának az elnöke vette át a szót. Az építész elmondta: a szatmári művészeti líceumban immár öt éve működik ez a szak, ami iránt évről évre nagyobb az érdeklődés.

„Ez az első alkalom, hogy az építőművészet szakos diákok alkotásait is bemutatjuk a nagyközönségnek. Arra gondoltunk, érdemes bárkinek betekintést nyerni tanulóink világába, és megmutatni mit sajátítanak el az óráinkon." - magyarázta Sabou-Trifu.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: