2019-04-26 05:33:25• hírek • Blikk.hu

Újra kórházba kerül Benke Laci bácsi

A mesterszakács évek óta szenved különféle betegségekben, most újra kórházba kell mennie, hogy kivizsgálják.

Jelenleg az otthonában lábadozik, de hamarosan ismét kórházba kell mennie, mert rosszullétek gyötrik. Korábban a Blikk is írt arról, hogy a sztárszakács betegeskedik, sőt volt, hogy kórházi ápolásra szorult, és az sem tett jót neki, mikor Fördős Zétől kritikát kapott a főzési szokásai miatt. Akkoriban Laci bácsi úgy érezte, jobb lenne örökre felhagynia a már védjegyévé vált főzőműsorok készítésével, rajongói azonban új erőt adtak neki.

 

„Rendkívül kedvesek az emberek, és jólesik, hogy visszavárnak. Persze, vágyom is a képernyőre, mert élvezem a forgatásokat” – mondta a Ripostnak, bár már jó ideje nem tud dolgozni az egészségi állapota miatt. A lap azt írja, Laci bácsit ismét rosszullétek kínozzák, emiatt újra kórházba kell feküdnie.

 

"Nem vagyok jól, az egészségemet illetően nincsenek jó híreim. A jövő héten is kórházba kell mennem néhány napra. Kivizsgálnak, hogy kiderüljön, mi a bajom. Nehezen viselem a rosszulléteket."

 

Laci bácsinak vannak jobb és rosszabb napjai, talán szeretett hivatása is az, ami tartja benne a lelket, a főzési szenvedélyéről nem tud és nem is akar lemondani.

 

„Otthon már néha főzök, igaz, még csak magamnak és a családnak. Szívesen munkába állnék, hiszen fiatal vagyok még, de erre egyelőre várnom kell. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy újra kamerák elé álljak.”

 

Arra, hogy milyen vizsgálatra van szüksége, nem tért ki részletesebben a sztárszakács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: