2016-04-21 15:22:45• hírek • Szatmár.ro

Újra könyvcsere akciót szervez a Szatmár Megyei Könyvtár

Hétfőn 12 és 15 óra között rengeteg kötet várja a könyvbarátokat.

Hétfőn, április 25-én szervezi meg a Szatmár Megyei Könyvtár az idei első könyvcsere akciót. Az olvasóterem bejáratának a közelében felállított asztalról 12 és 15 óra között válogathatnak majd a könyvek között, akik régi, már elolvasott vagy megunt köteteiket cserélnék ki újabb olvasnivalóra. De azokat is szívesen látják, akik csupán új olvasmányra éheznek és nem tudnak cserébe semmit felajánlani. Újdonság, hogy az akciót nem csak a város régi központjában, hanem a könyvtár 16-os lakónegyedben található, illetve a 17-es lakótelepen található fiókjánál is megszervezik.

Az ilyen alkalmakkor a Szatmár Megyei Könyvtár azokat a köteteket kínálja fel a szatmáriaknak, amelyekből több példánnyal is rendelkezik. Gyakori ugyanis, hogy magánszemélyektől, általában örökségből származó komplett könyvtárakat kapnak, ám a sok kötet nagy része már szerepel a könyvtár állományában.

Valószínűleg a most felkínált, vagy cserélhető kiadványok többsége román nyelvű lesz, ám a legutóbbi alkalommal is több magyar és német nyelvű könyvet is láttunk a választékban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: