2014-08-13 07:52:35• hírek • Blikk.hu

Újra kisbabát várnak Sebestyén Balázsék

Újra kisbabát várnak Sebestyén Balázsék. Az RTL Klub és a Morning Show műsorvezetőjének felesége hétfő este már nagy pocakkal jelent meg a Sziget Fesztiválon, ruhája pedig egyáltalán nem titkolta, hogy szíve alatt egy magzat növekszik.


Viki ugyanis egy fekete, testhez simuló ruhában volt, ami tökéletesen kiadta gömbölyödő pocakját. Balázzsal a VIP-teraszon egész este együtt ülték végig a Tankcsapda, valamint a Blink 182 koncertjét, majd utána távoztak a rendezvényről.

A büszke apuka tegnap reggel már a Morning Show Facebook-oldalán is megerősítette a hírt, amely szerint hamarosan testvére lesz a kis Benettnek.

- Igen, a hír igaz, Balázsék második gyermeküket várják! Örülünk a jó hírnek. Ezúton szeretnénk kérni a bulvársajtót, hogy ne nyomozgassanak, a szomszédokat és az ismerősöket se zaklassák emiatt, valamint ne készítsenek messziről fotókat róluk. A baba érkezéséről természetesen beszámolunk majd, de szeretnénk, ha kérésünket tiszteletben tartanák. Köszönjük! - olvasható a közösségi oldalon.

Balázs sajtósától ugyanakkor megtudtuk, hogy Benett kistestvére januárban érkezik, ami azt jelenti, hogy a kismama már túl van a kritikus első három hónapon. Ezt pedig pocakja mérete is bizonyítja.

Viki láthatóan nagyon jól érzi magát, kicsattan az egészségtől, igazi boldog kismama, aki könnyedséggel viseli a gyermekáldást, legalábbis hétfő este nyoma sem volt annak, hogy megviselné a terhesség.

A cikk folytatását a Blikk.hu-n olvashatja. Kattintson bátran ide és ott terem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: